Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa FynTune | Vagas da empresa FynTune | Salários da empresa FynTune | Benefícios da empresa FynTune
      Entrevistas da empresa FynTuneEntrevistas do cargo de Java Developer Fresher da empresa FynTuneEntrevista da empresa FynTune

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

As melhores empresas na categoria “Remuneração e benefícios” perto de você

bp

Oferta recusada
      Experiência positiva
      Entrevista fácil

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 3 dias. Fui entrevistado pela FynTune (Navi Mumbai) em ago. de 2024

There were total 3rounds. But before that hr will call and schedule your interview 1> 1st Technical round.(Some logical+technical questions) 2nd >technical round with company CTO. 3rd>last round again technical round + Discuss about company culture.

1>Resume/Project related questions. What is REST API. What are http methods and explain each, what is annotations, why we use service controller , print prime numbers from 1 to n, one SQL question> consider employee table now retrieve top 5employees having highest salary. And core java based questions like what is constructor, what is an object, interface, Encapsulation, Polymorphism (run time and compile time). 2nd round(with CTO):- again resume related questions, diffrent types of http methods, and spring boot rest API related questions. 3rd round:- Here again resume related questions, spring boot and core java based questions. After final round they told me to leave and after two three days later I got call. At last I got an offer. Prepare for following topics> core java, spring boot, rest API architecture and MySQL. Also try to add 2-3(CRUD)spring boot related projects in your resume. All the best.
      Responder à pergunta