GE Research

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa GE Research | Vagas da empresa GE Research | Salários da empresa GE Research | Benefícios da empresa GE Research
      Entrevistas da empresa GE ResearchEntrevistas do cargo de Research Engineer da empresa GE ResearchEntrevista da empresa GE Research

27 de mai. de 2026

Outras avaliações de entrevista de vagas de Research Engineer da empresa GE Research

7 de abr. de 2023
      Niskayuna, NY

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa GE Research.

Very professional. Very insightful questions. Not too hard though. Sounds like they work on advanced projects. People there looked expert in their field. The tour was very helpful. The location looks good

Many questions regarding my previous projects and thesis.

Candidatei-me online. O processo levou 3 meses. Fiz uma entrevista na empresa GE Research (Niskayuna, NY).

4 stages: 1. recruiter on phone call 2. hiring manager interviews for 30 min and generic HR stuff are asked 3. presentation and technical online round- 2 experts evaluate a 40 min ppt & ask you questions regarding your depth 4. 6 hours of ppt, techical interview and non-tech interview rounds. The entire process takes over 3 months.

Process is slow and there is little to almost no communication unless you reach back to them. The so called 'experts' that evaluate you in technical round aren't any experts at all. Unless your work specifically is exact to what they have done, you are out of luck. They barely understand standard terminology that a PhD student (who becomes an expert) in that field should know. It is no wonder GE Research is unprofitable, not innovative, and going on a downward trend as the hiring ppl are mostly mediocre engineers who reinforce mediocrity.

17 de jul. de 2022
      New York, NY
      Entrevista difícil

Candidatei-me online. O processo levou 6 semanas. Fui entrevistado pela GE Research (New York, NY) em jun. de 2022

HR screening (phone 10 mins) Hiring manager resume screening (30 mins) Presentation and panel interview ( 1hour) On site visit and interview ( 1 day) It is a standard interview process (medium level of difficulty).

What is your current job and describe a job project you have worked on?