Informeel gesprek, kijken of je een vlot praatje kunt maken en op je gemak bent in de winkel. Dus vertellen over hobbies, zelf wat vragen stellen. Sociale vaardigheden worden tijdens het gesprek duidelijk, oogcontact, vriendelijk zijn etc.
Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fiz uma entrevista na empresa Gall & Gall.
Entrevista
Ik heb online gesolliciteerd, kreeg kort daarna een telefoontje van de winkelmanager. Ik heb niet lang daarna een gesprek gehad in de winkel. Daarna nog een tweede gesprek. Het was heel vriendelijk en informeel, ik voelde me op mijn gemak en zou de functie hebben aangenomen als er geen andere plannen waren geweest.
Nederlands is niet mijn moedertaal, maar toch werd ik voor de functie in aanmerking genomen.
Perguntas de entrevista [1]
Pergunta 1
Hoe kan ik met een klant omgaan zodat hij zich meer welkom voelt?
Candidatei-me de outra forma. O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela Gall & Gall (Amsterdã) em mar. de 2024
Entrevista
Heel eenvoudig: het was meer of je een fit was om bij het al bestaande verkoopteam te komen. Ik werd op mijn gemak gesteld en het ging vooral over mijn karakter en mijn hobby's.
Perguntas de entrevista [1]
Pergunta 1
Welke sporten heb je beoefend en hoe viel je daar in het team?