Garden Coast Consulting

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Garden Coast Consulting | Vagas da empresa Garden Coast Consulting | Salários da empresa Garden Coast Consulting | Benefícios da empresa Garden Coast Consulting
      Entrevistas da empresa Garden Coast ConsultingEntrevistas do cargo de Assistant Marketing Manager Trainee da empresa Garden Coast ConsultingEntrevista da empresa Garden Coast Consulting

Entrevista para Assistant Marketing Manager Trainee

13 de set. de 2016
      Eatontown, NJ
      Oferta recusada

Candidatei-me online. O processo levou 3 dias. Fui entrevistado pela Garden Coast Consulting (Eatontown, NJ) em set. de 2016

They list the same job online with a bunch of different titles to appeal to as many people as possible. When I went in for the first interview, there were at least 6 other applicants there, and I was kept waiting for an hour from my scheduled time, for a 15 minute interview where really only one question was asked about me. Seems like they'll take just about anyone, experience doesn't matter. They make their training program sound great while staying as vague as possible, but really what you'll be doing is selling Direct TV at Costco, even though they claim to not be looking for sales people. They said even once you're past training and in a "management" position, it's 30% office time, 70% time "in the field" (which I take to mean at Costco).

Do you have any limitations?