GeBBS Healthcare Solutions

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa GeBBS Healthcare Solutions | Vagas da empresa GeBBS Healthcare Solutions | Salários da empresa GeBBS Healthcare Solutions | Benefícios da empresa GeBBS Healthcare Solutions
      Entrevistas da empresa GeBBS Healthcare SolutionsEntrevistas do cargo de Account Receivable da empresa GeBBS Healthcare SolutionsEntrevista da empresa GeBBS Healthcare Solutions

World Health Organization
      HHH

21 de jan. de 2023
      Bombaim

Outras avaliações de entrevista de vagas de Account Receivable da empresa GeBBS Healthcare Solutions

18 de nov. de 2023
      Bombaim

Candidatei-me pessoalmente. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela GeBBS Healthcare Solutions (Bombaim) em mai. de 2019

You need to have good communication skills and as well need a typing speed of 30 wpm and need to assure them that you are not pursuing further studies and graduates are most preferred

I was asked to translate a weather forecast

Fiz uma entrevista na empresa GeBBS Healthcare Solutions (Bombaim).

It took whole day but every round was done in single day except operation round u get a random call at night from manger for that round and then they again test how fluent you are with your vocabulary skill and next day we are asked to give one online test and once that is done we receive our offer letter

Tell me about yourself and past experience along with one random topic to test communication

31 de jan. de 2023
      Bombaim

Candidatei-me por meio de recrutador(a). Fui entrevistado pela GeBBS Healthcare Solutions (Bombaim) em jan. de 2023

Interview is good but they rejected me for communication skills my communication is good first round they selected me in second round they told me you are not selected idiot company very low salary don't go fake people and fake company

They ask me to tell about yourself