GenScript

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa GenScript | Vagas da empresa GenScript | Salários da empresa GenScript | Benefícios da empresa GenScript
      Entrevistas da empresa GenScriptEntrevistas do cargo de Sales Account Manager da empresa GenScriptEntrevista da empresa GenScript

GSK
      Zydus Lifesciences
      Servier
      EGIS

26 de mai. de 2026
      San Francisco, CA

Outras avaliações de entrevista de vagas de Sales Account Manager da empresa GenScript

5 de mar. de 2026
      San Francisco, CA

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela GenScript (San Francisco, CA) em jan. de 2026

Mostly Positive, some behavioral questions, a few technical. Asked about desired compensation, past experience, future goals. First was an HR screen, then Hiring Manager, then a panel. I would say as long as you prepare thoroughly based on the Job Description you should be okay.

How does your past experience relate to the role

Fiz uma entrevista na empresa GenScript (San Francisco, CA).

One round of HR call, one Round of Hiring Manager, then panel interview. Two weeks after the HR call, I got the interview notice to meet the manager. They want to find someone with more people-facing experience.

How do you translate your research experience into sales? How do you understand the Sales? What does a day of Sales look like?

31 de jan. de 2023

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela GenScript em mai. de 2022

There were three rounds to in this process from application to offer. The three rounds were 1)HR 2) Hiring Manager 3)Group Presentation to the rest of the regional sales team

If you are on the way to an in person meeting with one of your major key account clients and you get a phone call from a new prospect who wants to meet at the same time - What do you do?