Giant Food

Parte da empresa Ahold Delhaize

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Giant Food | Vagas da empresa Giant Food | Salários da empresa Giant Food | Benefícios da empresa Giant Food
      Entrevistas da empresa Giant FoodEntrevistas do cargo de Warehouse Selector da empresa Giant FoodEntrevista da empresa Giant Food

Entrevista para Warehouse Selector

14 de out. de 2014
      Jessup, MD

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Giant Food (Jessup, MD) em set. de 2014

Applied online, next day received call for group interview/tour/drug test. The drug test is done on the same day as your interview its a swab of your mouth. Then the hr manager interviews you one on one. You then get scheduled for the pallet Jack class at another location. You have to take a written test but the instructor does it during the class so it's not really a "test" answers are shared amongst everyone. Then the instructor lets you practice on the pallet Jack. He is looking for safety not so much technique. If you pass that then you have to take a physical at Patient First then a lift test up the street from PT. I failed the lift test. I couldn't lift 50lbs above my head. They put weights in a wooden box. Had it just been a 50lb dumbbell I would have passed but no...you have to lift up to 100lbs 4x each. First 20, 50, 100. You pass then you're hired! You fail..well you know.

Why Giant?

Experience working in a cold environment?

Experience in a warehouse?

Familiar with work safety laws?

Why should we hire you?