Give

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Give | Vagas da empresa Give | Salários da empresa Give | Benefícios da empresa Give
      Entrevistas da empresa GiveEntrevistas do cargo de Senior Software Developer da empresa GiveEntrevista da empresa Give

Entrevista para Senior Software Developer

5 de jun. de 2017
      Bombaim

Candidatei-me por meio de uma agência de recrutamento. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Give (Bombaim) em mai. de 2017

First they give you an assignment that you have to do from home, time limit for the task is 2-3 days which can be easily done. After that you have a telephonic round with CTO who asks about your background, the domain you have worked and currently working on, some technical questions on .NET & SQL. After clearing the telephonic round you will be called at their office for other rounds. There will be another technical F2F round with the CTO. After that a non-technical round with the COO and salary negotiation. Be clear about your salary expectation, don't give in to what they say. They cannot offer much salary like tech companies since they are a NGO. So they will offer try to lure you in with whatever your current salary is plus a little extra which is performance linked variable. But we all know what "performance linked variable" is ;)

Basic .NET & SQL questions. Nothing out of the ordinary

Outras avaliações de entrevista de vagas de Senior Software Developer da empresa Give

Entrevista para Senior Software Engineer

21 de nov. de 2024

Candidatei-me por meio de recrutador(a). Fiz uma entrevista na empresa Give.

-3 rounds -One managerial and two technical Cleared all rounds but no offer given. Profile keeps going on hold here. It is risky to accept offer letter if you are lucky to get one. Won't recommend

Majority on computer vision, programing and c++