Go Ads India

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Go Ads India | Vagas da empresa Go Ads India | Salários da empresa Go Ads India | Benefícios da empresa Go Ads India
      Entrevistas da empresa Go Ads IndiaEntrevistas do cargo de BDM da empresa Go Ads IndiaEntrevista da empresa Go Ads India

Entrevista para BDM

29 de mai. de 2015
      Bombaim

Outras avaliações de entrevista de vagas de BDM da empresa Go Ads India

Entrevista para E-BDM

21 de jul. de 2014
      Nova Deli
      Entrevista difícil

Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Go Ads India (Bombaim) em mai. de 2015

Telephonic Interview take place and followed by Personal Interview. At the time of interview they explain brief job profile. after completion of 1 to 1 interview a sales interview take place which was mind blowing experience for me.

Sale a Mobile at price of 25k which actual cost is 20k. (Question was simple)

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa Go Ads India (Nova Deli).

There is primary & final round take to finalize the candidates. primary round they will check our confidence , persuasive power, presentation skill,, while in second round is all about JOB-FIT.

expected individual contribution in company's future growth