Gravity Marketing (California)

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Gravity Marketing (California) | Vagas da empresa Gravity Marketing (California) | Salários da empresa Gravity Marketing (California) | Benefícios da empresa Gravity Marketing (California)
      Entrevistas da empresa Gravity Marketing (California)Entrevistas do cargo de Community Outreach Coordinator da empresa Gravity Marketing (California)Entrevista da empresa Gravity Marketing (California)

Entrevista para Community Outreach Coordinator

23 de mai. de 2022
      Gold River, CA
      Oferta recusada

Candidatei-me online. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Gravity Marketing (California) (Gold River, CA) em mai. de 2022

Two failed Zoom calls caused me to be called into the office in person. It immediately became obvious that this company is an MLM (Multi Level Marketing) that based income off of recruiting. Work is required for 6 days per week at about 10 hours per day, squalling around $7.50 per hour commission, unless you can recruit the required 8-12 people to move up and make money off of.

Does this amount of money seem feasible?
      Resposta da empresa Gravity Marketing (California)
      Thank you for sharing this with us, and for the time you invested in your application. We appreciate the points, which you have brought up but would like to clarify that we are not an MLM. MLMs do not work with pre-existing major companies such as our clients. They usually make you buy into their program, which coincides with a certain level of risk. This is not our business model – and neither is asking our employees to recruit other people. We offer multiple compensation packages that are all structured so that each one of our team members has a base salary or hourly pay in addition to bonuses and incentives, which wouldn’t be the case if we were an MLM. If you wish to discuss this further, please contact us at (916) 909-2585.