Gresham Tech

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Gresham Tech | Vagas da empresa Gresham Tech | Salários da empresa Gresham Tech | Benefícios da empresa Gresham Tech
      Entrevistas da empresa Gresham TechEntrevistas do cargo de Talent Acquisitions Specialist, London da empresa Gresham TechEntrevista da empresa Gresham Tech

Entrevista para Talent Acquisitions Specialist, London

6 de fev. de 2026
      Oferta recusada

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Gresham Tech em jan. de 2026

Pros: - Interview process was professional - Interviewers were friendly and knowledgeable - Role seemed interesting based on discussions Cons: - Complete communication breakdown after offer stage - HR called to confirm address on Friday at 3:30pm but never followed up - Received employment contract on a Saturday, then was completely ghosted - Follow-up emails went unanswered - Left completely uncertain if I was even starting the role Stark contrast between interview experience and actual organisational follow-through Advice to Management: Your recruitment process creates a positive first impression, but the lack of post-offer communication is unprofessional and damages your employer brand. Candidates may be declining other offers or making major life decisions based on your contract - ghosting them is unacceptable. Warning to candidates: Don't rely solely on the positive interview or employee reviews. The interview experience does not reflect how the company actually operates. If you receive an offer, get everything in writing and expect potential communication issues.

Questions around my experience Why I was looking for a new opportunity

Cisco
      Capgemini