Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Guru Technologies (UT) | Vagas da empresa Guru Technologies (UT) | Salários da empresa Guru Technologies (UT) | Benefícios da empresa Guru Technologies (UT)
      Entrevistas da empresa Guru Technologies (UT)Entrevistas do cargo de Software Developer da empresa Guru Technologies (UT)Entrevista da empresa Guru Technologies (UT)

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

Nenhuma oferta
      Experiência neutra
      Entrevista difícil

Candidatura

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. O processo levou 2 semanas. Fiz uma entrevista na empresa Guru Technologies (UT).

Lots of technical questions covering many different languages. Wanted your knowledge down to the very detail of certain processes. Expected knowledge more broad than standard education will give you. This has to be your every waking moment hobby to meet such requirements.

Anything related to Powershell/Command Line/Bash
      1 resposta

Outras avaliações de entrevista de vagas de Software Developer da empresa Guru Technologies (UT)

17 de abr. de 2024
      Funcionário(a) sigiloso(a)
      Layton, UT
      Oferta aceita
      Experiência positiva
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Guru Technologies (UT) (Layton, UT) em jun. de 2022

I found Guru through a referral at school (I was a college senior). I emailed management expressing my interest and they were happy to give me a chance. I was asked for my top 5 software capabilities and given an online test first. You don't have to get 100%; they just want a feel for how you code. In person, they asked some questions about coding essentials and character. (They were looking for people with high aptitude -- willingness to work on a variety of projects, non-toxic and good collaborator -- and willing to train people who can only do the basics.) They had me solve some coding situations on a whiteboard. They brought in a senior dev to provide skill-level-appropriate questions for the technologies I had used before. They may intentionally challenge you. It's okay to say "I don't know" if you don't think you can figure it out. They answered my questions about workplace culture and such. We didn't talk about money.

Tell me a little about you.
      Responder à pergunta

What languages and frameworks are you familiar with?
      Responder à pergunta

How do you feel about working with others?
      Responder à pergunta

How would you write a loop to remove items from a list?

23 de mar. de 2022
      Funcionário(a) sigiloso(a)
      Oferta aceita
      Experiência positiva
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa Guru Technologies (UT).

Good experience overall. They focus on technologies and strengths that you have listed on your resume. They will also ask basic data structure and algorithm questions, as well as some behavioral questions.

Mostly questions related to what skills were listed on my resume, but also one or two leet code medium questions.
      Responder à pergunta

As melhores empresas na categoria “Remuneração e benefícios” perto de você

EPAM Systems
      IBM
      Hewlett Packard Enterprise | HPE
      Visa Inc.
      3.9★Remuneração e benefícios

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.