H3 Concepts

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa H3 Concepts | Vagas da empresa H3 Concepts | Salários da empresa H3 Concepts | Benefícios da empresa H3 Concepts
      Entrevistas da empresa H3 ConceptsEntrevistas do cargo de Marketing Coordinator da empresa H3 ConceptsEntrevista da empresa H3 Concepts

Entrevista para Marketing Coordinator

6 de mar. de 2018
      Houston, TX

Candidatei-me online. O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela H3 Concepts (Houston, TX) em jan. de 2018

I came for an interview they had alot of great energy they explained it very well I went back for a second interview and they showed me what I will be doing day to day. I'm super excited to start in a week wish I could start sooner!!!

What school did you go to?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Marketing Coordinator da empresa H3 Concepts

Entrevista para Marketing Coordinator

15 de set. de 2018
      Houston, TX

Candidatei-me online. O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela H3 Concepts (Houston, TX) em set. de 2018

Short brief interview. Nice people, but they lied. Every job they post is a lie. They only hire and start everyone off as a client representative, which is a fancy word for salesman. They use words like business to business (B2B) and Face-to-Face interactions (F2F) to make it seem like they are a marketing firm, and that they are training you to management material. Really you are just training to be a door-to-door salesman, with terrible pay and sucky hours. I was told I would have to work M-F from 9:30 - 7:30 pm and Saturday from 9-4. Guarentee is $500 a week, but if I make it through their training program, I could make over 80k a year. Yeah, it's a Mulitlevel Marketing scheme. STAY AWAY!

If I knew what brand promotion meant?
      Resposta da empresa H3 Concepts
      H3 Concepts strives to provide a positive work environment with different career opportunities for all who join our team. We are a reputable company that operates legally, ethically and with professional partnerships that serve the interest of our clients and our team members. H3 Consultants are a privately held company that operates in accordance with Texas state labor laws and strives to conduct business practices with integrity and excellence. We appologise if you felt mislead about our buisness model. We will be taking your feedback into consideration.

Deloitte
      KPMG