HUGO BOSS

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa HUGO BOSS | Vagas da empresa HUGO BOSS | Salários da empresa HUGO BOSS | Benefícios da empresa HUGO BOSS
      Entrevistas da empresa HUGO BOSSEntrevistas do cargo de Sales Representative da empresa HUGO BOSSEntrevista da empresa HUGO BOSS

3 de dez. de 2012
      Utrecht

Candidatei-me pessoalmente. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela HUGO BOSS (Utrecht) em ago. de 2008

Ik werkte al in een warenhuis voor een concurrerend merk, Strellson, toen ik door de bedrijfsleider werd gevraagd om binnen te komen voor een gesprek. Hugo Boss bood een meer marktconform salaris dan Strellson, en ik zou een grotere inspraak in het rooster en werktijden hebben. Tijdens het gesprek bespraken we de uren en het salaris.

Wat betaalt Strellson je?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Sales Representative da empresa HUGO BOSS

26 de mai. de 2026
      Columbus, OH

Candidatei-me por indicação de um funcionário. Fui entrevistado pela HUGO BOSS (Columbus, OH) em mai. de 2026

The interview was very easy. After 5 minutes in the interview they offered me a job and got a schedule for the first week when starting. So so happy they hired me!

My past experience in retail

4 de nov. de 2024

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa HUGO BOSS.

First was an online interview. Overall there weren't any difficult questions but answer had to be kept to a maximum 1-2 minutes, which I didn't feel was enough. However, you do get 3 chances to record your answer to each question.

I was provided with an image with 3 different outfits and had to select which I liked most and explain why.

Qatargas