Heart Corporation

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Heart Corporation | Vagas da empresa Heart Corporation | Salários da empresa Heart Corporation | Benefícios da empresa Heart Corporation
      Entrevistas da empresa Heart CorporationEntrevistas do cargo de English Language Teacher da empresa Heart CorporationEntrevista da empresa Heart Corporation

Entrevista para English Language Teacher

21 de out. de 2025

Candidatei-me online. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Heart Corporation em out. de 2025

Not recommended for experienced teachers. You get interviewed by a very young recruiter who has no teaching exprience. There is a pre-interview video where they go over their steps and they will follow it to the letter. If you try and point out that the thing they want you to do in your interview is not actually effective pedagogy or would need to be modified in a real classroom they get very defensive and insist that this is the way it is done in Japan. I think this job is really just for people who have never taught before and have no real teaching style preference of their own. Typical ESL company, throws in inexperienced teachers and probably wonders why it is ineffective.

They asked me to read a really complex piece of text but told me I had to read it to elementary students.

bp
      Amazon