Huawei Technologies

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Huawei Technologies | Vagas da empresa Huawei Technologies | Salários da empresa Huawei Technologies | Benefícios da empresa Huawei Technologies
      Entrevistas da empresa Huawei TechnologiesEntrevistas do cargo de Associate Software Engineer da empresa Huawei TechnologiesEntrevista da empresa Huawei Technologies

Entrevista para Associate Software Engineer

3 de ago. de 2023
      Ottawa, ON

Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa Huawei Technologies (Ottawa, ON).

One coding test, two technical interviews, and a final interview. Need to get 80% or higher to pass the Coding test. In each technical interview you have to solve a problem then answer some related questions. Time is one hour.

Related to C++ basics like class, inheritance, etc.

Outras avaliações de entrevista de vagas de Associate Software Engineer da empresa Huawei Technologies

Entrevista para Associate Software Engineer Developer

10 de out. de 2019
      Istambul

Candidatei-me online. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Huawei Technologies (Istambul) em out. de 2019

First, phone interview which is focused on soft skills have been done. After that, you will do on site technical interview. There I meet with 2 good team leaders and they asked me about some technical and technological questions that focused on my cv. After that, they just give me some papers and asked me two algorithmic questions which is not very hard but you have to give them two answers per questions one is for low cpu high memory environment one is for unlimited source environment. After that, I meet with R&D manager, he is very kind and process was only talking. He asked me how much is okay for that position. One day later, they send me offer.

Why do you use yaml on big data, what is it for?

Entrevista para Associate Software Engineer

20 de jul. de 2018
      New York, NY

O processo levou 2 semanas. Fiz uma entrevista na empresa Huawei Technologies (New York, NY).

1st written apti engish ques & c or java questions..apti english were easy...prepare time diatance percentage time work permutatiion. I choosed C ..ques were op based easy to moderate 2nd round Technical Round 1 .... Everything from ur resume..prepare a geninue resume..if u dnt.know any topic never ever mention ur resume..& prepare ur best for the mentioned topics...mine was C C++ Sql html.. Ques were on project...told me.to. write code of ur project...palindrome & swapping program..group by order by where having clause.sql commnds...then html basic questions 2nd technical round....it is very critical round & tough one..they asked me DAta structure...unix commands..shell scripting..grep file system call, linked list..dfs bfs I cleared it HR :: easy...just prepare hr questiona

sql
      2 respostas