ID Public Relations

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa ID Public Relations | Vagas da empresa ID Public Relations | Salários da empresa ID Public Relations | Benefícios da empresa ID Public Relations
      Entrevistas da empresa ID Public RelationsEntrevistas do cargo de Talent Assistant da empresa ID Public RelationsEntrevista da empresa ID Public Relations

Entrevista para Talent Assistant

31 de jul. de 2025
      Los Angeles, CA

Outras avaliações de entrevista de vagas de Talent Assistant da empresa ID Public Relations

Entrevista para Talent Assistant

16 de out. de 2024

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela ID Public Relations (Los Angeles, CA) em set. de 2024

The Zoom interview followed a standard format. It began with HR providing a detailed overview of the role, including salary, benefits, and expectations, followed by a series of structured interview questions.

Where do you get your news?

Fiz uma entrevista na empresa ID Public Relations.

Very kind HR Director. Met with various assistants who were very conversational. Two to three interviews depending on the publicist you would work under. One interview was done via phone and the second and third took place on Zoom.

What media outlets do you read?