Perguntas frequentes de entrevistas da empresa IPG Health
O processo de contratação da empresa IPG Health leva, em média, 30 dias, com base em 1 entrevistas fornecidas por usuários de todos os cargos. O processo de contratação dos candidatos ao cargo de Gerente Financeiro foi o mais rápido (em média, 30 dias). Já o processo de contratação do cargo de Gerente Financeiro foi o mais lento (em média, 30 dias).
Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela IPG Health (Paris) em set. de 2025
Appel avec le RH, premier entretien avec la Creative Director et Production Manager, deuxième entretien avec la President et RH, environ 30 minutes. Ils ont posé des questions utiles et non abstraites.
Candidatei-me online. Fui entrevistado pela IPG Health em nov. de 2025
Initial phone screening with basic questions to gauge interest in which team, and then an hour of behavioral interviews with 2 team members. Really friendly people, one of my favorite interview experiences.
What does *team you're interested in, ex: account management* mean to you?
Candidatei-me online. Fui entrevistado pela IPG Health (New York, NY) em mar. de 2024
Ask specific questions that explore your past experience, include general interview questions that assess overall fit, and incorporate soft skills or competency-based questions to evaluate communication, adaptability, time management, and problem-solving abilities in a professional setting.
Tell me about yourself. Why do you want to work here?