Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa IPONWEB | Vagas da empresa IPONWEB | Salários da empresa IPONWEB | Benefícios da empresa IPONWEB
      Entrevistas da empresa IPONWEBEntrevistas do cargo de Product Manager da empresa IPONWEBEntrevista da empresa IPONWEB

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

Entrevista para Product Manager

13 de abr. de 2016
      Candidato(a) sigiloso(a) à entrevista
      New York, NY
      Nenhuma oferta
      Experiência negativa
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 3 semanas. Fui entrevistado pela IPONWEB (New York, NY) em mar. de 2016

I had a bad interview experience with IPONWEB. The first phase of interviews was several skype calls on different days at odd hours to speak with several team members who are overseas. For the second phase, they asked me to come into their office for a final interview which lasted over an hour. After the interview they said they would be in touch. I sent my follow up/thank you email and didn’t receive a response. I followed up again a week later and received no response and then sent one last follow up email 2 weeks after my in person interview. I received a short response email stating they extended an offer to another candidate. I can’t speak to the company’s working environment but they have zero flexibility regarding when you interview. I recommend that they review their interview process and make it more clean and concise. Yes, I’m interviewing for a position at your company but I also still have a job at my existing one. I made several sacrifices to be able to interview with IPONWEB more than 4 times with their team members. My advice, be more considerate when you interview candidates. It speaks to how you treat your employees. I’m glad I didn’t receive an offer. After their poor communication and lack of respect, I probably wouldn’t have accepted.

How do you prioritize critical or high important tasks?
      Responder à pergunta

As melhores empresas na categoria “Remuneração e benefícios” perto de você

Amazon
      3.7★Remuneração e benefícios