IRS

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa IRS | Vagas da empresa IRS | Salários da empresa IRS | Benefícios da empresa IRS
      Entrevistas da empresa IRSEntrevistas do cargo de Tax Compliance Officer da empresa IRSEntrevista da empresa IRS

13 de set. de 2023
      Austin, TX

Candidatei-me online. O processo levou 5 meses. Fui entrevistado pela IRS (Austin, TX) em fev. de 2023

After posting closed it took like two months to get the refferal email took get the panel interview and also like to monther after interview to get on job offer.

Asked me seven time management questions

Outras avaliações de entrevista de vagas de Tax Compliance Officer da empresa IRS

10 de mar. de 2025
      Baton Rouge, LA

Fiz uma entrevista na empresa IRS (Baton Rouge, LA).

The interview process is long to get but once you get the interview it is a panel of 2 or 3 managers asking you various questions about certain situations and how you would handle it. Also have math questions to solve and they provide a piece of paper for you to solve it.

The main thing that is asked is how you would handle a difficult situation between yourself and a customer.

20 de ago. de 2019
      Baton Rouge, LA

Candidatei-me online. O processo levou 3 meses. Fui entrevistado pela IRS (Baton Rouge, LA) em jun. de 2019

Interview was hard! The waiting game is even harder! Applied March 2019...interviewed June 2019...received tentative offer August 2019!!!! Waiting again on final offer!!! The anticipation is crazy!!! You will likely drive yourself nuts wondering what the final outcome is...

2 math questions. 2 accounting questions. 3 situational questions.

There are 3 people you interview with. One in person and 2 over the phone. They take turns asking you questions. They give you writing paper.

United Nations
      UNDP