IT Cosmetics

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa IT Cosmetics | Vagas da empresa IT Cosmetics | Salários da empresa IT Cosmetics | Benefícios da empresa IT Cosmetics
      Entrevistas da empresa IT CosmeticsEntrevistas do cargo de Beauty Advisor da empresa IT CosmeticsEntrevista da empresa IT Cosmetics

Cartier

Entrevista para Beauty Advisor

15 de ago. de 2019
      Londres, Inglaterra

Outras avaliações de entrevista de vagas de Beauty Advisor da empresa IT Cosmetics

Entrevista para Beauty Advisor

24 de jun. de 2019
      Londres, Inglaterra

Candidatei-me online. O processo levou 6 semanas. Fui entrevistado pela IT Cosmetics (Londres, Inglaterra) em jan. de 2019

first step: interview with counter manager. Questions, What is good customer service to you?How much you know about this brand? Some questions based on previous work experience and the resume . Second step: interview with area manager. Question like customer service skills. What will you do if you receive complaints from customer ? Why It cosmetics?

What is good customer service to you? How much you know about this brand? Why It cosmetics.

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela IT Cosmetics (Londres, Inglaterra) em mar. de 2019

Telephone interview. Interview at L'oreal Headquarters. We were told we would hear back in two weeks time. Two weeks passed I did not hear back so I emailed to find out what was happening. I received an email full of praise and was told they just needed Boots to confirm a head count. I did not hear back. I left voice mails, emails and even wrote a letter to find out what was going on as I had such positive feedback from my interview I was confident I had got the job. All my efforts to get in touch were ignored. Very unprofessional and disappointing for L'oreal not to have the manners to reply to let me know what happened.

Why It Cosmetics?

Tell us how you would make sales on a slow day?