Icelandair Group

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Icelandair Group | Vagas da empresa Icelandair Group | Salários da empresa Icelandair Group | Benefícios da empresa Icelandair Group
      Entrevistas da empresa Icelandair GroupEntrevistas do cargo de Flight Attendant da empresa Icelandair GroupEntrevista da empresa Icelandair Group

Entrevista para Flight Attendant

26 de jan. de 2023
      Entrevista difícil

Fiz uma entrevista na empresa Icelandair Group.

It took a bit of time and effort since it includes a test and an interview that is followed by training. First a test that needs to be passed and then face to face interviews.

Are you able to be punctual since this job is time sensitive ?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Flight Attendant da empresa Icelandair Group

Entrevista para Flight Attendant

26 de jan. de 2023
      Reykjavík
      Entrevista difícil

Candidatei-me online. O processo levou 2 meses. Fui entrevistado pela Icelandair Group (Reykjavík) em ago. de 2020

It has probably changed a lot since I applied. My application process began in person test that included cross questions , written questions, listening and answering questions from a sound clip, and reading a text in other languages and answer questions from that text. After that I was called into an interview where I was interviewed by 3 people that asked questions and I needed to read out loud one of the speeches that are had on board in danish (but pretty sure that part of the process is no longer done). After that Interview I got the call that they wanted to hire me and the training process began.

Are you punctual since this job is time sensitive ?