Fiz uma entrevista na empresa Independer.nl (Hilversum).
Entrevista
Zeer goede recruiter en duidelijke communicatie. Alles werd goed uitgelegd en toegelicht. Mooi kantoor en vriendelijke werknemers. Daarnaast ook goede arbeidsvoorwaarden. Ik heb een positieve ervaring met hun sollicitatie proces.
Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela Independer.nl (Hilversum) em jan. de 2022
Entrevista
Waardeloos! Na een leuke sollicitatie bij Independer zou er een 2e gesprek komen, heb 2 weken niets van ze vernomen. Na zelf contact opgenomen te hebben blijkt er een vriendinnetje aangenomen te zijn. Prima, maar laat dat dan weten ipv mij 2 weken laten wachten..!
Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Independer.nl (Hilversum) em set. de 2020
Entrevista
Meerdere gesprekken gevoerd, geen normaal 2e gesprek , steeds verschillende personen. Helaas geen salarisonderhandeling mogelijk. Aangeboden salaris ligt onder de het gemiddelde in de markt. HRM niet flexibel. Afdeling zelf lijkt hier de dupe van.
Perguntas de entrevista [1]
Pergunta 1
Er worden alleen standaard vragen gesteld. Ad hoc.