Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Infinitus Systems | Vagas da empresa Infinitus Systems | Salários da empresa Infinitus Systems | Benefícios da empresa Infinitus Systems
      Entrevistas da empresa Infinitus SystemsEntrevistas do cargo de Member of Technical Team da empresa Infinitus SystemsEntrevista da empresa Infinitus Systems

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

As melhores empresas na categoria “Remuneração e benefícios” perto de você

avatar

Funcionário(a) sigiloso(a)
      San Francisco, CA
      Oferta aceita
      Experiência positiva
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 2 meses. Fui entrevistado pela Infinitus Systems (San Francisco, CA) em jul. de 2025

Entrevista

The interview process is not that hard but its lengthy and took me two months, Recruiter reached out to me in May for initial screening. And here's the rest of interview process: 1) 1 hour technical screening where we talked about writing a pesudo code for a use case and further scaling it up to a system level. 2) 1 hour technical screening consisting of 20 min behavioral and a 40 min DSA (Nothing too crazy, just a LC medium level question) 3) Onsite consisting of 5 rounds. breakdown; - 1 hr Frontend system design as this is a frontend heavy role. - 1 hr Frontend coding round using React - 1 hr Backend system design round. Not as rough as frontend but focus was more on API design and DB scaling. - 30 min Product Infrastructure round (behavioral) - 30 min culture fit 4) After a positive onsite I had a 15 min chat with CEO before they extended the offer. This round is more about you asking CEO any questions you have about company. Hiring decision happens in onsite round itself. Interviewers are extremely nice and helpful. Interviews felt more like peer to peer collaboration instead of them testing my skills. Recruiter was super helpful and nice. They outsource their recruitment to third party as they are a start up so can't say if it will stay the same as they scale

Perguntas de entrevista [1]

Pergunta 1

System design focused interview. Prepare most commonly asked system design questions. GreatFrontEnd is a great resource for frontend system design.
      Responder à pergunta