Infosys

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Infosys | Vagas da empresa Infosys | Salários da empresa Infosys | Benefícios da empresa Infosys
      Entrevistas da empresa InfosysEntrevistas do cargo de Java Full Stack Developer da empresa InfosysEntrevista da empresa Infosys

Entrevista para Java Full Stack Developer

6 de nov. de 2025

Outras avaliações de entrevista de vagas de Java Full Stack Developer da empresa Infosys

Entrevista para Java Full Stack Developer

28 de jan. de 2026

Fiz uma entrevista na empresa Infosys.

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Infosys em nov. de 2025

I had my profile made on infosys portal and had appeared previos interviews, so got a call after a year they applied for me on their portal, Got the mail for interview availibility and rest is as follows

After asking about yourself and about the project below questions were asked Write a structure of api what is actuator what is initializer what is Entity how to improve performance what is single token authentication autherization angular question - pipes, component lifecycle how to consume api in frontend what is lazy loading

The Infosys interview process starts with an online test that evaluates aptitude, logical reasoning, and basic programming skills. Shortlisted candidates attend a technical interview focusing on core computer science concepts, coding ability, and project knowledge. This is followed by an HR interview assessing communication skills, attitude, and role suitability. Successful candidates receive the offer and onboarding details.

One key thing they asked me was to explain my final-year/internship project in detail, including the problem statement, technologies used, my role, and how I handled challenges during development.

Entrevista para Full Stack Java Developer

18 de fev. de 2026

Candidatei-me pessoalmente. Fui entrevistado pela Infosys em dez. de 2025

- Two online Rounds -Explain you previous project , your roles and responsibilities . - Core Java , Spring Boot , Spring Cloud - One coding question {Arrays/HashMap} - SQL questions

- Project , Core Java , Java 8