Integrity Staffing Solutions

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Integrity Staffing Solutions | Vagas da empresa Integrity Staffing Solutions | Salários da empresa Integrity Staffing Solutions | Benefícios da empresa Integrity Staffing Solutions
      Entrevistas da empresa Integrity Staffing SolutionsEntrevistas do cargo de Picker da empresa Integrity Staffing SolutionsEntrevista da empresa Integrity Staffing Solutions

22 de jan. de 2020
      Perryville, MD

Candidatei-me online. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Integrity Staffing Solutions (Perryville, MD) em dez. de 2019

Brief, and hired on the spot. Drug test takes too long to come back. You do have to drive all the way out to Perryville, which they offer no compensation for.

Have you ever worked in a warehouse before?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Picker da empresa Integrity Staffing Solutions

1 de fev. de 2018
      Elmwood, IL

Candidatei-me pessoalmente. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Integrity Staffing Solutions (Elmwood, IL) em jan. de 2018

I got there then it is and interview one to one about my personal information then my experience in different positions. Then one recruiter took my and an other applicant for a tour. She explained what they do, the the shifts that they have, where to punch, the cafeteria, the washrooms, what they expect from us, like be there every day, punch on time, be in the place that you were set to work.

They just want to know if you have worked in a warehouse before.

8 de ago. de 2017
      Glendale, AZ

Candidatei-me pessoalmente. Fui entrevistado pela Integrity Staffing Solutions (Glendale, AZ) em ago. de 2017

This interview is the BEST! You don't even need to wear a suit and tie or a dress to impress. It's a super quick "what shift and days do you want", a quick drug test and you get a job a job in the spot.

What shift do you want? What position do you want?
      2 respostas