International SOS

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa International SOS | Vagas da empresa International SOS | Salários da empresa International SOS | Benefícios da empresa International SOS
      Entrevistas da empresa International SOSEntrevistas do cargo de Coordinating Nurse da empresa International SOSEntrevista da empresa International SOS

World Health Organization
      HHH

18 de abr. de 2025
      Londres, Inglaterra

Outras avaliações de entrevista de vagas de Coordinating Nurse da empresa International SOS

3 de jan. de 2026

Candidatei-me por meio de recrutador(a). Fiz uma entrevista na empresa International SOS (Londres, Inglaterra).

2 stage process. Various competency based questions and then had to write notes and a report up based on a scenario I was given. The process was all completed face to face.

Tell us about a time you had to deal with a dissatisfied client and how did you overcome it?

Candidatei-me por indicação de um funcionário. Fui entrevistado pela International SOS em abr. de 2022

Two to three rounds of interview, with two or more assessors. Friendly, but can be intimidating depending on you. Held over a week or so apart, and did not take long for hirers to get back on whether they are keen.

What I did in my previous nursing job

19 de mar. de 2021
      Singapura

O processo levou 1 semana. Fiz uma entrevista na empresa International SOS (Singapura).

They will want to know your work attitude and if you are able to be blend well as a teamplayer. Clinical accumen is also a huge factor for success and its integral to the position. Ability to be able to cope with stressful situation and handle difficult client will be questioned.

Do you think you will be able to adjust well moving into a corporate environment from a clinical one?