Ittiam Systems

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Ittiam Systems | Vagas da empresa Ittiam Systems | Salários da empresa Ittiam Systems | Benefícios da empresa Ittiam Systems
      Entrevistas da empresa Ittiam SystemsEntrevistas do cargo de Software Engineer da empresa Ittiam SystemsEntrevista da empresa Ittiam Systems

21 de fev. de 2026
      Bengaluru

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. Fui entrevistado pela Ittiam Systems (Bengaluru) em jun. de 2022

The hiring process consists of three rounds: one online assessment, one technical interview, and one HR discussion. It includes basic aptitude questions, C programming fundamentals, and some introductory data structures and algorithms concepts to evaluate problem-solving skills.

C, linux, OS, basic array questions, linked list, through college

Outras avaliações de entrevista de vagas de Software Engineer da empresa Ittiam Systems

18 de nov. de 2024
      Hyderābād

Fiz uma entrevista na empresa Ittiam Systems (Hyderābād).

They started asking HR questions in technical round, very useless questions. The interviewer tried all possibilities to confuse me and deviate me from my answers by always saying "oh, so you think you're right, suppose you're right .... "

What's something unique about you?

30 de jun. de 2025
      Bengaluru

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Ittiam Systems (Bengaluru) em nov. de 2024

It was campus placement, and the guy asked : "How will you compress some data using ML?". I had heard (from seniors) that most companies like classical ML solutions, not deep methods. So I explained SVD and PCA etc. But at last when I said : "We can also use an autoencoder". The guy was impressed !? (It's same as SVD !!)

How will you compress some data using ML?

Entrevista para Software Developer

10 de set. de 2024

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. Fiz uma entrevista na empresa Ittiam Systems.

The online assessment includes mostly aptitude questions, followed by a technical interview and an HR round. The difficulty level ranges from easy to medium, testing both problem-solving skills and communication abilities throughout the process.

Difference between c and c++

Capgemini
      SAP