Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela JEX (Netherlands) (Roterdão) em jan. de 2025
Entrevista
1. Telefonische kennismaking waarin ik aan de recruiter wat over mezelf vertelde
2. Thuis maken van een assessment; hierin werd me gevraagd om een kleine applicatie met een aantal requirements te maken
3. Gesprek op locatie waarbij ik met een teamlead en technisch architect sprak. Er werd ingegaan op mijn werkervaring en we spraken over het soort werkzaamheden ik kon verwachten.
Candidatei-me online. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela JEX (Netherlands) (Roterdão) em fev. de 2025
Entrevista
Ik solliciteerde via LinkedIn en had een goed gesprek waarin ik mijn portfolio deelde. Mij werd beloofd binnen vijf dagen een reactie te krijgen, maar dit werden uiteindelijk twee weken zonder duidelijke reden. Toen ik eindelijk een antwoord kreeg, werd alleen gezegd dat ik niet de juiste match was. Toen ik vroeg waarom, kreeg ik geen concreet antwoord en werd afgewezen zonder serieuze overweging. Het voelde alsof mijn tijd verspild was.
Perguntas de entrevista [1]
Pergunta 1
Ze stelden simpele vragen: Zoals hoeveel ervaring heb je? Wat zijn enkele van de projecten waar je het meest trots op bent? Waarom wil je hier werken? Waarom verlaat je je huidige baan?
de sollicitatieprocedure begon met een telefonische kennismaking met de in-house recruiter, waar na er een gesprek op locatie volgde. in lijn met de filosofie van JEX was dit slechts de enige ronde. hierna volgde het aanbod.
Perguntas de entrevista [1]
Pergunta 1
wat was je vorige ervaring, hoe zie je zelf deze uitdaging voor je