Fiz uma entrevista na empresa JOIN Recruitment (Amsterdã).
Entrevista
Tijdens het sollicitatiegesprek met JOIN was de focus sterk op persoonlijke groei. We spraken over mijn groei en ontwikkeling, met bijzondere aandacht voor het vormgeven van mijn persoonlijk groeipad binnen de organisatie. Het gesprek was interessant en sloot goed aan op mijn ambities.
O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela JOIN Recruitment (Roterdão) em jan. de 2024
Entrevista
Bijzonder slecht. Na een bericht te ontvangen op LinkedIn werd ik ongevraagd gebeld. Na aangegeven te hebben een vacature te willen ontvangen kreeg ik te horen dat er dan wel die dag een reactie diende te volgen. Toen ik niks meer ontving en navraag deed bleek de vacature al gevuld te zijn.
Perguntas de entrevista [1]
Pergunta 1
Kun je deze vacature die nog niet gedeeld is vandaag nog beoordelen
Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela JOIN Recruitment (Amsterdã) em mar. de 2021
Entrevista
Was heel fijn. Drie gesprekken, waar echt ingezoomd werd op mijn persoonlijkheid. Altijd respectvol, maar ook erg doortastend. Het eerste gesprek was vrij globaal, het tweede en derde gesprek waren beiden pittiger. Hier werd er echt gezocht naar de gemeenschappelijke factor tussen mij en de organisatie.