Jaytex Group

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Jaytex Group | Vagas da empresa Jaytex Group | Salários da empresa Jaytex Group | Benefícios da empresa Jaytex Group
      Entrevistas da empresa Jaytex GroupEntrevistas do cargo de Merchandising Sales Assistant da empresa Jaytex GroupEntrevista da empresa Jaytex Group

JTI - Japan Tobacco International
      Unilever
      Henkel
      Philip Morris International

Entrevista para Merchandising Sales Assistant

15 de out. de 2017
      North York, ON

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. O processo levou 1 semana. Fui entrevistado pela Jaytex Group (North York, ON) em jul. de 2017

Super easy. Just asked about school experience and any past work experience if you have any (doesn't matter if its related or not). Just had to relate any skills that might be applied to this position like multitasking and being organized. The only thing they really wanted to know was if you had basic skills in Illustrator or Photoshop. They also gave me a chance to ask them questions as well. Very basic interview, just google some interview questions and tips online and you'll be okay because its not hard at all.

Give an example of when you had to multitask and prioritize at your work.