JetBrains

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa JetBrains | Vagas da empresa JetBrains | Salários da empresa JetBrains | Benefícios da empresa JetBrains
      Entrevistas da empresa JetBrainsEntrevistas do cargo de Software Engineer Internship da empresa JetBrainsEntrevista da empresa JetBrains

Entrevista para Software Engineer Internship

21 de abr. de 2026

Candidatei-me online. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela JetBrains em abr. de 2026

I applied through the JetBrains website for a project I was most interested in and completed assignment. After a positive evaluation, I was invited to a 1-hour interview. The process was smooth and well organized.

Outras avaliações de entrevista de vagas de Software Engineer Internship da empresa JetBrains

Entrevista para Software Engineer(Internship)

31 de mai. de 2025

Candidatei-me online. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela JetBrains em abr. de 2025

I applied for Git + Java project. First step is to create some mini project (usually quite interesting) for the project that you apply to. If you will be selected to next part of the process there is a technical interview with developers. No HR or any soft skill check.

1. Tell us about yourself. 2. Tell us about one of your projects and describe one issue you had and how you have handle it. 3. Abstract class vs interface 4. FileLock 5. Git fundamentals 6. My git experience 7. Uni courses 8. How could I improve the recruitment project? 9. Garbage collector 10. Memory allocation Stack vs Heap 11. ArrayList vs Array + how are they allocated

Entrevista para Software Engineer(Internship)

4 de set. de 2024
      Amsterdã

Candidatei-me online. O processo levou 2 meses. Fui entrevistado pela JetBrains (Amsterdã) em jan. de 2024

You first need to complete a test task for each of the projects you are interested in. After you apply for a project, you cannot cancel your application. If you successfully complete a test task, you can be invited for an interview.

Firstly solving a simple algorithmic problem. Then finding a bug in a code. After that I had technical question about Java. Classes, data structures, garbage collection, stack/heap memory.

Fortinet
      Kaspersky