Jump (Netherlands)

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Jump (Netherlands) | Vagas da empresa Jump (Netherlands) | Salários da empresa Jump (Netherlands) | Benefícios da empresa Jump (Netherlands)
      Entrevistas da empresa Jump (Netherlands)Entrevistas do cargo de Junior Mendix Developer da empresa Jump (Netherlands)Entrevista da empresa Jump (Netherlands)

Andersen Lab
      Okta
      Cloudera
      N-iX

Entrevista para Junior Mendix Developer

22 de mai. de 2024
      Zwijndrecht

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Jump (Netherlands) (Zwijndrecht) em mar. de 2023

Het eerste gesprek was bedoeld om te kijken of je een match bent met het bedrijf. In het tweede gesprek ontmoet je de rest van het managementteam en bespreek je wie je bent, wat je wilt en wat je van het bedrijf verwacht. Voor het laatste gesprek krijg je de tijd om je casus te demonstreren. De hele procedure werd snel afgerond en duurde niet langer dan twee weken.

Ik ben gevraagd een casus te maken om mijn ervaring te tonen, en ik vond dit een leerzame ervaring.