K2M Design

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa K2M Design | Vagas da empresa K2M Design | Salários da empresa K2M Design | Benefícios da empresa K2M Design
      Entrevistas da empresa K2M DesignEntrevistas do cargo de Energy Engineer da empresa K2M DesignEntrevista da empresa K2M Design

Entrevista para Energy Engineer

29 de jan. de 2025

Candidatei-me online. O processo levou 10 meses. Fui entrevistado pela K2M Design em abr. de 2024

I applied to this position sometime early last year. Had an initial zoom interview only to be told the position was on hold. They reached out to me later on in the year to tell me the position was opening up again. I interviewed once again and was told a decision was to be made soon. Only to be put on hold for another month. I followed up not expecting any good news rather just wanted to know whether this role had been filled. I was told a decision had still not been made. Overall terrible experience, I don't believe they're actually hiring. Won't get that time back.

Why do you want to work here?