KAL

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa KAL | Vagas da empresa KAL | Salários da empresa KAL | Benefícios da empresa KAL
      Entrevistas da empresa KALEntrevistas do cargo de Software Engineer da empresa KALEntrevista da empresa KAL

30 de mai. de 2021
      Bombaim

Candidatei-me por meio de uma faculdade ou universidade. O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela KAL (Bombaim) em dez. de 2018

It was campus placement there were 2 technical rounds and then hr round, 1st technical round - mainly focused on some data structure questions and OOP concepts 2nd round was more focused on projects mentioned in resume. Both rounds difficulty is average.

1. delete nth node from linked list 2. difference between abstract class and interface 3. find a loop in linked list 4. OOP concepts 5. some questions on projects

Outras avaliações de entrevista de vagas de Software Engineer da empresa KAL

21 de dez. de 2023

Fui entrevistado pela KAL em ago. de 2022

Three interviews: Technical: Light problem solving coding examples mainly C# HR: Expectations and career, also any concerns about mobility. Personal project: You have to show off a project and how you got involved in that.

Are you comfortable dealing with customers?

24 de mar. de 2021

Fiz uma entrevista na empresa KAL.

It was a college placement. Interview questions were quite fundamentals related to languages like C++, java, structural programming. Object-Oriented Programming Concepts were mostly asked. The interview had average questions. Willing to travel was most common question for all candidate.

1. Continue and break difference?

10 de nov. de 2022

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela KAL em fev. de 2021

Puntuali, chiari nell'esposizione. Mi hanno messo a mio agio, cercando di capire quale e' il mio modo di lavorare. Le tecnologie in uso sono interessanti. L'azienda ha un respiro internazionale che rende l'opportunita' stimolante. Ho ricevuto pero' una proposta migliore pertanto ho rifiutato quella che mi e' stata fatta

define boxing and unboxing on C#?