Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Kelley Kronenberg | Vagas da empresa Kelley Kronenberg | Salários da empresa Kelley Kronenberg | Benefícios da empresa Kelley Kronenberg
      Entrevistas da empresa Kelley KronenbergEntrevistas do cargo de Associate Attorney Workers Compensation, Fort Lauderdale da empresa Kelley KronenbergEntrevista da empresa Kelley Kronenberg

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

Nenhuma oferta
      Experiência negativa
      Entrevista fácil

Candidatura

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Kelley Kronenberg (Fort Lauderdale, FL) em dez. de 2020

Entrevista

The interview process was pretty interesting. They wanted an experienced Workers’ Compensation attorney but wanted to provide extremely low salary. Their firm has a billable requirement of minimum 200 hours per month and they wanted to offer a salary of $65,000. If that is not slavery then I don’t know what is! That literally means you are working 6 days a week, over 50 hours a week to meet the minimum required billable hours. YET, they have the audacity to offer subpar salaries. After the r interview, I requested a salary of $100,000 per year (typical law firms like Kelley Kronenberg offer starting salaries of $130-160,000 for the amount of billable hours they are requesting. In addition, their billable hours are HIGHER than the top law firms. I decided that I refused to work for a firm that treats their employees like a sweatshop. I rescinded my application for employment. I am writing this because I think it is time that attorneys request fair pay and don’t let them use you into servitude.

Perguntas de entrevista [1]

Pergunta 1

What is your salary expectation?
      Responder à pergunta

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.