Keyrock

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Keyrock | Vagas da empresa Keyrock | Salários da empresa Keyrock | Benefícios da empresa Keyrock
      Entrevistas da empresa KeyrockEntrevistas do cargo de Rust Engineer da empresa KeyrockEntrevista da empresa Keyrock

4 de jan. de 2023
      Xangai, Xangai

Candidatei-me online. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Keyrock (Xangai, Xangai) em jan. de 2023

I have nearly over 10 mintues for the first interview. I come from China.Some Experience and Salary questions are asked.Hope well.I don't know what is the next. Good Luck to me.

Q: What is your base situation?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Rust Engineer da empresa Keyrock

28 de jan. de 2026

Candidatei-me por meio de recrutador(a). Fui entrevistado pela Keyrock em jan. de 2026

Amazing experience interviewing for a Rust Engineer Role Recruiter was very nice, asked mixture of tech and none tech. I was told about how the company uses Rust and why they pivoted to it.

Tell me about your Rust Exp

16 de out. de 2023
      Londres, Inglaterra

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 2 meses. Fui entrevistado pela Keyrock (Londres, Inglaterra) em jul. de 2023

Trust me! Don’t waste your time with Keyrock! It's a horrible experience. There is an take-home coding task in the second round of interview. It is not hard but quite complicated. I've spent almost a month finishing it. I told them my task was done. They said they'll schedule the next interview. But after that they just ghost me like lots of people on Glassdoor and never reply any message. That is really unprofessional and disrespectful. You just waste your time. I don't think their company are genuinely interested in hiring new people, maybe they just need KPI. Sad.

Please describe your Rust experience.

Deloitte
      KPMG