Koodo Mobile

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Koodo Mobile | Vagas da empresa Koodo Mobile | Salários da empresa Koodo Mobile | Benefícios da empresa Koodo Mobile
      Entrevistas da empresa Koodo MobileEntrevistas do cargo de Sales Associate da empresa Koodo MobileEntrevista da empresa Koodo Mobile

19 de fev. de 2025
      Edmonton

Candidatei-me online. O processo levou 2 dias. Fui entrevistado pela Koodo Mobile (Edmonton) em jan. de 2025

1. Generic, Scripted Questions When the interviewer sticks to a strict list of cliché questions like: "Tell me about yourself." "What’s your biggest weakness?" "Where do you see yourself in five years?" There’s no depth, no follow-up, and it feels like they’re just checking boxes. 2. No Energy or Engagement The interviewer seems uninterested, barely reacting to your answers. They might not make eye contact, their tone is flat, and they don’t seem to care about your responses. 3. One-Way Conversation A good interview should feel like a conversation, but in a boring one: The interviewer talks too much and doesn’t ask for your input. Or they barely respond to what you say, making it awkward. 4. No Insight into the Company Culture If they don’t talk about the company’s culture, work environment, or what it’s like to work there, it can feel like they’re just filling a position, not hiring a real person. 5. Lack of Interest in You They don’t ask anything about your portfolio, experience, or what excites you about design. They just skim your resume without diving into your work. 6. Awkward Silences or Rushed Responses Either there are long pauses where you’re waiting for the next question, or the interviewer speeds through everything like they just want it to be over. 7. No Clear Next Steps A boring interview often ends with a vague, “We’ll be in touch,” without a timeline or any enthusiasm about moving forward. Bonus: Signs You’re the One Making It Boring Giving robotic, rehearsed answers. Not showing excitement or curiosity about the role. Failing to ask engaging questions.

my past experince of work in canada yet they know i had just come

Outras avaliações de entrevista de vagas de Sales Associate da empresa Koodo Mobile

14 de jun. de 2019

Fiz uma entrevista na empresa Koodo Mobile.

My interview wasn't like all. I had a 2 hour conversation about life, goals and what I want out of a job and what the company would want. It was a great experience and we really got to know quite a bit about each other.

What is a long term career goal?

19 de mar. de 2019
      Edmonton, AB

Fui entrevistado pela Koodo Mobile (Edmonton, AB) em mar. de 2019

Came in to drop off my resume the I was asked to do a in-person phone screen. I was then kicked out 1 second afterward for no reason.

have you been interviewed at Telus before.

Huawei Technologies
      Nokia