Loma Linda University Health

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Loma Linda University Health | Vagas da empresa Loma Linda University Health | Salários da empresa Loma Linda University Health | Benefícios da empresa Loma Linda University Health
      Entrevistas da empresa Loma Linda University HealthEntrevistas do cargo de New Grad RN Residency da empresa Loma Linda University HealthEntrevista da empresa Loma Linda University Health

26 de jul. de 2023
      Loma Linda, CA

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Loma Linda University Health (Loma Linda, CA) em jul. de 2023

Easy process, applied online. Had a self recorded interview and then later received a call to interview in person few weeks later. My interview consisted of two charge nurses and myself in a private room. They were both friendly!

Why Loma Linda? Tell me about yourself.

Outras avaliações de entrevista de vagas de New Grad RN Residency da empresa Loma Linda University Health

23 de nov. de 2024

Fiz uma entrevista na empresa Loma Linda University Health.

Screening interview was 1 question, You record a virtual video on your own time but you only get 1 take. Waiting on second round interview which will be live instead of recorded.

Common interview question for any position

2 de jun. de 2022

Fiz uma entrevista na empresa Loma Linda University Health.

The interview process was quick , straightforward They called with options to set up dates very kind and professional timeline of events was promptly followed process/application/ website easy to navigate

Tell me about a time when you took someones advice or information to make a decision? what was the situation and what was the outcome?

World Health Organization
      HHH