Macy's

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Macy's | Vagas da empresa Macy's | Salários da empresa Macy's | Benefícios da empresa Macy's
      Entrevistas da empresa Macy'sEntrevistas do cargo de Retail Sales Jewelry Clerical, Part Time da empresa Macy'sEntrevista da empresa Macy's

Qatargas

Entrevista para Retail Sales Jewelry Clerical, Part Time

27 de set. de 2016
      Hurst, TX

Outras avaliações de entrevista de vagas de Retail Sales Jewelry Clerical, Part Time da empresa Macy's

Entrevista para Retail Sales Jewelry Clerical, Part Time

1 de dez. de 2025

Candidatei-me online. O processo levou mais de 1 semana. Fui entrevistado pela Macy's (Hurst, TX) em set. de 2016

I arrived on time for my interview and waited a few minutes for the jewelry manager to bring me into an empty office only to be told the position had already been filled. She said other jewelry positions were open, but I asked if they were all sales. They were. I replied I was not interested in sales. In just a few minutes, my interview was over and my impression of Macy's hiring practices was made.

Are you interested only in part-time?

Fiz uma entrevista na empresa Macy's.

It prompted me to do an on demand interview after submitting the application with audio only followed by a rejection email a few days later. I appreciated being able to try unlimited times.

Describe a time you went above and beyond to assist someone. What did you do to ensure he/she benefitted from your involvement?