Malham Leverage Group

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Malham Leverage Group | Vagas da empresa Malham Leverage Group | Salários da empresa Malham Leverage Group | Benefícios da empresa Malham Leverage Group
      Entrevistas da empresa Malham Leverage GroupEntrevistas do cargo de Communications Coordinator da empresa Malham Leverage GroupEntrevista da empresa Malham Leverage Group

Entrevista para Communications Coordinator

17 de mai. de 2016
      Nashville, TN

Candidatei-me online. O processo levou 5 dias. Fui entrevistado pela Malham Leverage Group (Nashville, TN) em mai. de 2016

Invited in for a group interview. Was interviewed with three other people in a round-table setting to get a "feel" for our personalities and if we've fit it into the overall culture of the company. Repeatedly told that they did things differently. At no point did the interview address whether or not my skills or background would be a good fit or whether or not my professional credentials and education would make me a good fit for the role. Instead it was questions that can only best be described as ice breaker questions.

What is your favorite movie? What did you notice when you first walked in our office?
      3 respostas