Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Marshalls | Vagas da empresa Marshalls | Salários da empresa Marshalls | Benefícios da empresa Marshalls
      Entrevistas da empresa MarshallsEntrevistas do cargo de Retail Sales Associate da empresa MarshallsEntrevista da empresa Marshalls

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

24 de abr. de 2026
      London, ON
      Experiência positiva

Candidatura

Candidatei-me pessoalmente. Fui entrevistado pela Marshalls (London, ON) em abr. de 2024

Entrevista

How to you manage a deadline ? How do you raise a concern to your manager ? Tell me something about yourself ? What is your availability? From when can you start working if offer the job ?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Retail Sales Associate da empresa Marshalls

23 de abr. de 2026
      Grande Prairie, AB
      Experiência positiva

Candidatura

Fiz uma entrevista na empresa Marshalls (Grande Prairie, AB).

Entrevista

Phone interview (30 min max.), then proceeded to second in-person interview at applied location. Decent interviews, but found that they valued people who wouldn't realize that they favor older staff who won't try to change anything internally (even obvious cleaning/safety standards/time expectations).

18 de fev. de 2026
      Woodhaven, MI
      Experiência neutra

Candidatura

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela Marshalls (Woodhaven, MI) em out. de 2025

Entrevista

Marshalls shares their career portal with Home Goods and TJ Maxx. Be very careful that you are applying to the right store and location. Afterwards, you will get a call fairly quickly to set up an interview. Usually only one manager handles the interviews, so you may not hear back on follow-ups for awhile if that person is off of work. Follow up as needed or you may get forgotten about.

Perguntas de entrevista [1]

Pergunta 1

There were only a few questions. The only important one is about your availability. They are obviously checking for good attitude and professionalism even though you won't be asked about that.
      Responder à pergunta

24 de mar. de 2025
      Streamwood, IL
      Experiência neutra

Candidatura

Fiz uma entrevista na empresa Marshalls (Streamwood, IL).

Entrevista

Easy and Straight Forward. Great Team. The managers are easy to work with and easy to talk to. great start to work on communication skills with clients. Other coworkers are easy to work with. Friendly environment. Pay not too great

Perguntas de entrevista [1]

Pergunta 1

Tell me about yourself? What are your other experiences?
      Responder à pergunta

As melhores empresas na categoria “Remuneração e benefícios” perto de você

avatar
      Qatargas
      3.8★Remuneração e benefícios

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.