Mercor

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Mercor | Vagas da empresa Mercor | Salários da empresa Mercor | Benefícios da empresa Mercor
      Entrevistas da empresa MercorEntrevistas do cargo de Applied AI Engineer da empresa MercorEntrevista da empresa Mercor

Entrevista para Applied AI Engineer

25 de jul. de 2025

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 2 dias. Fiz uma entrevista na empresa Mercor.

A quick intro with an open ended take-home assessment about optimizing a batching system. Its open ended in that you are not told what to optimize for or how many implementations you should make. You are given 72 hours to complete the task and submit it.

What interests you about Mercor?