Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Merz Apothecary | Vagas da empresa Merz Apothecary | Salários da empresa Merz Apothecary | Benefícios da empresa Merz Apothecary
      Entrevistas da empresa Merz ApothecaryEntrevistas do cargo de Graphic Designer da empresa Merz ApothecaryEntrevista da empresa Merz Apothecary

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

Entrevista para Graphic Designer

28 de set. de 2018
      Candidato(a) sigiloso(a) à entrevista
      Chicago, IL
      Oferta recusada
      Experiência negativa
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela Merz Apothecary (Chicago, IL) em set. de 2018

Applied and followed up via email, then had a phone interview, then requested a conceptual ad campaign to be designed, then an in-person interview with a follow up call. I rate this process as negative because after the in-person interview, I was requested to take two weeks off from my current full-time job to go work for Merz full time only for 10 days to see if they wanted to hire me. This is only possible for someone who is unemployed. Alongside this, they were unwilling to pay the average wage of an entry-level graphic designer for a small company in Chicago by answering "Well... you're not a senior designer..." Throughout the interview process I was repeatedly asked if this was my "first real job" even though they had seen my resume with a total of 3.5 years of agency experience.

-Show the work you are most proud of -Show work that demonstrates various projects (EBlasts, social posts, signage, etc) -What are your creative weaknesses? -How do you work under pressure? -How do you handle deadlines? -Etc.
      Responder à pergunta