Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Meta | Vagas da empresa Meta | Salários da empresa Meta | Benefícios da empresa Meta
      Entrevistas da empresa MetaEntrevistas do cargo de UX Researcher Intern da empresa MetaEntrevista da empresa Meta

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

As melhores empresas na categoria “Remuneração e benefícios” perto de você

Amazon
      3.9★Remuneração e benefícios

18 de jan. de 2023
      Entrevista difícil

Candidatura

Fiz uma entrevista na empresa Meta.

I got to the case study interview and i was asked questions relating to qualitative research methods: 1. when would you use focus group discussion? 2. Tell me how you would go about researching why people would use Apple music over Spotify app.

Outras avaliações de entrevista de vagas de UX Researcher Intern da empresa Meta

21 de nov. de 2025

Candidatura

Candidatei-me por meio de recrutador(a). Fui entrevistado pela Meta em nov. de 2025

Technical screening round: the interviewer asked me to pick a non-Meta app, then gave a hypothetical task, then asked what method I would use and why, how I would sample participants, and how to analyze the data

How you will plan the study and why

10 de mar. de 2023
      Experiência neutra

Candidatura

Fiz uma entrevista na empresa Meta.

Round 1: Recruiter email check: answer a list of questions regarding my research background Round 2: 1/1 interview with a UX researcher. Round 3: prepare a 30-min presentation talking about your own research projects. Another 30-min Q&A.

Q: What research methods do you consider as your strengths?

7 de nov. de 2023

Candidatura

Candidatei-me por indicação de um funcionário. O processo levou 4 semanas. Fui entrevistado pela Meta em fev. de 2023

1. HR background check: - A hiring manager will send you a list of questions, and you respond to them by email. 2. Technical interview: a senior UX research ask you a couple of questions about research plans, questions, methods, etc. 3. On-site interview: I didn't go that far to this step, but I know it will require candidates to do presentations onsite.

Qs: Think of a scenario/tech industry yourself. What would you do about a competitive analysis? What methods would you use? Sample size? What research questions/goals do you have?