Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Miami Air | Vagas da empresa Miami Air | Salários da empresa Miami Air | Benefícios da empresa Miami Air
      Entrevistas da empresa Miami AirEntrevistas do cargo de Flight Attendant da empresa Miami AirEntrevista da empresa Miami Air

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

Nenhuma oferta
      Experiência neutra
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Candidatei-me pessoalmente. O processo levou 4 dias. Fiz uma entrevista na empresa Miami Air.

Group interview. Stand up in front of group and introduce yourself. They want to know : Are you bilingual? Can you swim? Why do want to work for Miami Air? Why should Miami Air hire you? Tips: Dress like you are a flight attendant. Groom yourself. Not one hair out of place. Men- Shave off your beards. I made it to the next interview.

Name 3 things that hop? What is your favorite song?
      Responder à pergunta

Outras avaliações de entrevista de vagas de Flight Attendant da empresa Miami Air

30 de jan. de 2017
      Funcionário(a) sigiloso(a)
      Miami, FL
      Oferta aceita
      Experiência positiva
      Entrevista com nível médio de dificuldade

Candidatura

Candidatei-me pessoalmente. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Miami Air (Miami, FL) em jan. de 2017

Why Miami Air?

3 de jan. de 2017
      Funcionário(a) sigiloso(a)
      Miami, FL
      Oferta aceita
      Experiência positiva
      Entrevista difícil

Candidatura

Candidatei-me pessoalmente. O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela Miami Air (Miami, FL) em jun. de 2016

You're put into groups of 20-30. Once called you are given the company overview with salary, per diem, type of carrier info etc. Mini Q & A given ... then you go in order of front row to last 1 by 1 to give a 2 minute speech to sell yourself. They want to know: can you swim, education history, FA experience if any, why Miami Air, why being a FA, customer service experience, work experience (I.e. 3 yrs experience with working with customers... stuff like that), and anything important. Make it simple and short and concise. After everyone is done you leave... you get a call in a few days for a 1-1 or 1-many from management. They ask scenario questions, customer service questions, stuff about you, why Miami Air and why charter airlines? They also give you very detailed information on type of cliente, most popular ones, and tell you about their oddball ones (can vary by every extreme). Open for Q&A for you to ask stuff to HR, upper management, and inflight directly. They hire on the spot at this point. Drug test is done at initial drug orientation. Which is a few days later.

Why a charter airline?

Why Miami Air?
      Responder à pergunta

Tell us about your customer service experience?
      Responder à pergunta

What is your swim skill level?

Why you?
      Responder à pergunta

Tell us in detail about why you choose xyz for your education background and how do you think you'll apply it to us?
      1 resposta

A passenger is up and waking about moments before takeoff and you were told they need to be seated...what do you do?

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.