Candidatei-me online. Fiz uma entrevista na empresa Mosadex Groep (Leida).
Entrevista
It was an easy interview, you just needed to do two little evaluations on your maths and attention to detail skills. Then they ask you about your past experience, etc. After the interview they call you after one or two days about the decision so it's a fast process.
Perguntas de entrevista [1]
Pergunta 1
Tell me about yourself
What are you planning to do in the future
Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou mais de 2 meses. Fui entrevistado pela Mosadex Groep em jan. de 2022
Entrevista
Zeven sollicitatiegesprekken gehad waarvan meerdere op locatie. Plus een persoonlijkheidsonderzoek. Totaal zes halve dagen vrij genomen en na het laatste gesprek totaal geen reactie meer.
Nog nooit een onderneming meegemaakt die zo respectloos met z’n kandidaten omgaat. Ik las op Glassdoor dat ik niet de enige ben. Had ik me maar beter voorbereid. Had me een hoop tijd gescheeld.
Candidatei-me online. O processo levou 4 meses. Fui entrevistado pela Mosadex Groep (Nieuwleusen) em jan. de 2021
Entrevista
Na 3 gesprekken met verschillende personen binnen de organisatie niets meer vernomen over mijn sollicitatie. Heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen maar helaas wordt er niet gereageerd. Respectloos richting de sollicitant.