Ir para o conteúdoIr para a pasta
  • Vagas

Remuneração e benefícios
      Vagas
      Entrevistas
      Entrevistas
      Buscas relacionadas: Avaliações da empresa NSEIT | Vagas da empresa NSEIT | Salários da empresa NSEIT | Benefícios da empresa NSEIT
      Entrevistas da empresa NSEITEntrevistas do cargo de Java Developer da empresa NSEITEntrevista da empresa NSEIT

Glassdoor

Informações

• Ajuda
      • Regras da Comunidade
      • Termos de Uso
      • Privacidade e opções de anúncios
      • Não venda nem compartilhe minhas informações
      • Ferramenta de consentimento de uso de cookies

Trabalhe conosco

• Vagas
      • Localizações

Empresas seguidas

Buscas de vagas

Comece a buscar vagas para receber atualizações e recomendações personalizadas.

Entrevista para Java Developer

20 de jan. de 2019
      Londres, Inglaterra
      Experiência negativa

Candidatura

Candidatei-me por meio de uma agência de recrutamento. O processo levou 3 dias. Fui entrevistado pela NSEIT (Londres, Inglaterra) em jan. de 2019

I was interview on 4th jan 2019 .I went through staffing agency. First round was written test ( technical questions) from basic java . Second round was face to face .

core java

Outras avaliações de entrevista de vagas de Java Developer da empresa NSEIT

Entrevista para Software Engineer - Java Developer

24 de jun. de 2025
      Bombaim
      Experiência neutra

Candidatura

Candidatei-me online. O processo levou 1 semana. Fiz uma entrevista na empresa NSEIT (Bombaim).

I applied on Naukri Job Portal. It was an Online Interview. The interviewer was good. Began with the usual "Tell me about yourself". Then Asked Questions related to : Java Basics, OOPS Concepts, String, StringBuffer and StringBuilder. Spring Framework, Spring annotations, Difference between a few annotations, Spring Beans, Spring Bean Scopes. I did not hear back from them.

Java Basics, OOPS Concepts, Inheritance questions, String, StringBuffer and StringBuilder. Spring Framework, Spring annotations, Difference between a few annotations, Spring Beans, Spring Bean Scopes.

Entrevista para Java Software Developer

17 de nov. de 2021
      Nova Deli
      Experiência negativa

Candidatura

Candidatei-me por meio de recrutador(a). O processo levou 2 semanas. Fui entrevistado pela NSEIT (Nova Deli) em out. de 2021

Round 1: Test with simple coding question and MCQ Round 2,3,4 - Java and Spring questions. Questions are of average difficulty. I cleared all technical rounds, but HR stalled me, as they are not willing to give me expected salary. HR should at least inform candidates, if they are not going to give an offer.

HashMap internal working, what if we implement only hashcode and not equals
      Responder à pergunta

How to add multiple datasources in Spring?

Spring annotations

Jsp simple questions

Entrevista para Java Developer

24 de jan. de 2020
      Andheri
      Experiência neutra

Candidatura

Candidatei-me de outra forma. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela NSEIT (Andheri) em jan. de 2020

First round was taken a English grammer test nd secound round explain your java project what you did in your project and myself..they also check your percentage and ask you why is your percentage is less lol

Basics java questions...nd myself