National Grid

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa National Grid | Vagas da empresa National Grid | Salários da empresa National Grid | Benefícios da empresa National Grid
      Entrevistas da empresa National GridEntrevistas do cargo de Graduate Development Program da empresa National GridEntrevista da empresa National Grid

bp
      Halliburton
      Baker Hughes
      Saipem

20 de mai. de 2026

Outras avaliações de entrevista de vagas de Graduate Development Program da empresa National Grid

6 de nov. de 2025

Fiz uma entrevista na empresa National Grid.

AI interview for the first round that was behavioral but pretty specific and not a fun experience. Think we all prefer speaking to a real person. Decently hard to come up with examples in the moment as they were not prototypical behavioral questions.

Why do you want to work for National Grid?

Fiz uma entrevista na empresa National Grid.

I got the first round interview which is a online assessment, have 6 behavioral questions and 2 game question. EG. Why do you want to work for National Grid? What interests you in the Graduate Development Program? Tell me about a time you had to change your course of action while working on an assignment. Tell me about a time when you set difficult goals for a project and the steps you took to achieve these goals.

Tell me about a time you built a great relationship with someone. How was the relationship helpful?

11 de dez. de 2025
      Waltham, MA

Candidatei-me online. Fui entrevistado pela National Grid (Waltham, MA) em out. de 2025

Started with an initial application then got sent a few skills assessments and had to complete a pre recorded interview. After passing those you get invited for a final interview to decide offers.

Tell us about a time where you worked on a team and conflict arose, what steps did you take to resolve it?