Navatar

Buscas relacionadas: Avaliações da empresa Navatar | Vagas da empresa Navatar | Salários da empresa Navatar | Benefícios da empresa Navatar
      Entrevistas da empresa NavatarEntrevistas do cargo de Software Developer da empresa NavatarEntrevista da empresa Navatar

DONE by NONE
      Fortinet
      Kaspersky
      CCC Intelligent Solutions

Entrevista para Software Developer

20 de mai. de 2019
      Noida

Candidatei-me por meio de uma agência de recrutamento. O processo levou 1 dia. Fui entrevistado pela Navatar (Noida) em mai. de 2018

Walk-In process for selection which takes a day consisting of many rounds. Mostly they conduct walk-ins for all recruitment. Third party HR Consultant generally arrange the interview candidates. Interview process consists of Group panel and written test.

Walk-In process for selection which takes a day consisting of many rounds. Mostly they conduct walk-ins for all recruitment. Third party HR Consultant generally arrange the interview candidates. 1. Aptitude and Reasoning 2. Documentation Test. 3. Manager Round 4. HR Round 5. Director Round Final HR round and salary negotiations.

What is .net?

Outras avaliações de entrevista de vagas de Software Developer da empresa Navatar

Entrevista para Software Engineer

30 de ago. de 2025
      Noida

Fiz uma entrevista na empresa Navatar (Noida).

There will be 2 technical Round focused on Triggers,apex, flows and lwc specifically and a preety good knowledge on Sales Cloud and Security Model. Need to have good knowledge on git worked on aura and vf page would be plus.

Display button as a field in lwc .

Entrevista para Developer

21 de set. de 2016

Fui entrevistado pela Navatar (Noida) em set. de 2016

First round was written. We were given some technical interview questions. Time limit to solve the paper was 45 minutes. After this we were told to wait. We were finally called for the technical interview. In the technical interview we were asked few questions.

Pattern based questions, logic based questions